OM OSS

MARTIN KAGEMARK

_DSC8558_ppMartin är utbildad på Balettakademiens musikalartistlinje i Göteborg. Han har medverkat i ett flertal musikaler såsom “West Side Story”, på Oscarsteatern i Stockholm, i rollen som Nibbles och understudy Tony, “Elisabeth”, i rollen som Prins Rudolf, samt i “Mozart”, i rollen som Schikaneder, på Värmlandsoperan i Karlstad. Han har medverkat i “42nd Street”, på Slagthuset i Malmö, “Evita”, på Cirkus, “GG”, på Stadsteatern i Stockholm , ”Jekyll and Hyde” i rollen som Simon Stride, på Malmö Operan. “Jesus Christ Superstar”, i rollen som Simon Seloten, på Göta Lejon samt Sverige turné, Miss Saigon, us John på Malmö Operan samt ”Livet är en schlager”, us Candy Darling, på Circus. Vi kan också höra Martin på skivan “Bamses Dunderhits”. Martin har medverkat i Melodifestivalens huskör 03 -10. Han har körat bakom FAME i Eurovision i Riga 03, Lena PH i Istanbul 04, Carola i Aten 06, Charlotte Perelli i Belgrad 08 ,Anna Bergendahl i Oslo 10 samt för Georgien 13.

 

 

JOSEFINA OHLSSON

_DSC8369A_ppJosefina är utbildad vid Balettakademiens musikalartistutbildning i Göteborg. Hon har efter avslutad utbildning medverkat i ett flertal musikaler så som “Mozart” på Värmlandsoperan i Karlstad, “Trollkarlen från Oz” på Lisebergsteatern i Göteborg. Hon gjorde rollen som Ado Annie i “Oklahoma” på Vasateatern i Stockholm och rollen som Frenchy i “Grease” i Göteborg. Ni har också sett henne i ett flertal krogshower runt om i landet, bla på Golden Hits/Wallmans nöjen i Stockholm, Cabaret Lorensberg i Göteborg och Golden Hits Goes Party på Cinderella. Josefina har medverkat i farser och revyer så som “Inte nu älskling”  på Stadsteatern i Halmstad och på Slagthuset i Malmö, Milleniumrevyn i Skara och Kalmarrevyn. Josefina har turnerat med Svenne/Lotta och Hepstars runt om i Sverige och har också spelat titelrollen Dorothy i musikalen “Trollkarlen från Oz” på Östgötateatern i Norrköping och Linköping.

 

 

LARS HÄGGLUND

_DSC8587_pp

Lars Hägglund är utbildad på Performing Art School, i Göteborg. Lars började sin karriär vid 4-års ålder, då han medverkade i musikalen, ”Slaget om dungen”, i sin hemstad Sollefteå. Lars har varit rankad etta i Sverige i Lindy-Hopp, Boogie-woogie, Dubbel-bugg, under sina aktiva år som tävlingsdansare. Han har medverkat i musikalerna  ”Jesus Christ Superstar”, ”Tolvskillingsoperan”, ”A Chours Line”. Han har jobbat som artist på Wallmans salonger, Men´s Club, Golden Hits, medverkat på invigningen av friidrotts VM på Ullevi, Rix FM festival samt i Melodifestivalens huskör där han varit med 08 – 11, där han även var körchef. Han har även koreograferat för Wallmans nöjen och Sunwing. Lars jobbar även som demosångare, låtskrivare.

 

 

 

 

 

ANNA BOQVIST

_DSC8357_pp

Anna är utbildad musikalartist vid Balettakademien i Göteborg. Hon har medverkat i ett flertal musikaler och större shower, t.ex Grease, Saturday Night Fever, Björn Skifs och Lena Philipsson på Cirkus. Som dansare och körsångerska har hon turnerat med bl.a. Måns Zelmerlöw, Carola och Ace of Base på världsturné. Anna har varit flitigt anlitad i Melodifestivalsammanhang och har varit en av sångarna i Melodifestivalens huskör under 6 års tid. I Eurovision Song Contest har hon medverkat som kör och dans bakom länderna Grekland, Azerbajdzjan och Ryssland. Senast sågs Anna sjunga och dansa med Anders Berglunds orkester i produktionen Stjärnklart.