OM OSS

MARTIN KAGEMARK

_DSC8558_ppMartin är utbildad på Balettakademiens musikalartistlinje i Göteborg. Han har medverkat i ett flertal musikaler såsom “West Side Story”, på Oscarsteatern i Stockholm, i rollen som Nibbles och understudy Tony, “Elisabeth”, i rollen som Prins Rudolf, samt i “Mozart”, i rollen som Schikaneder, på Värmlandsoperan i Karlstad. Han har medverkat i “42nd Street”, på Slagthuset i Malmö, “Evita”, på Cirkus, “GG”, på Stadsteatern i Stockholm , ”Jekyll and Hyde” i rollen som Simon Stride, på Malmö Operan. “Jesus Christ Superstar”, i rollen som Simon Seloten, på Göta Lejon samt Sverige turné, Miss Saigon, us John på Malmö Operan, ”Livet är en schlager”, us Candy Darling, Phantom Of the Opera, som Reyer, på Circus. Vi kan också höra Martin på skivan “Bamses Dunderhits”. Martin har medverkat i Melodifestivalens huskör 03 -10. Han har körat bakom FAME i Eurovision i Riga 03, Lena PH i Istanbul 04, Carola i Aten 06, Charlotte Perelli i Belgrad 08 , Anna Bergendahl i Oslo 10 samt för Georgien 13.

JOSEFINA OHLSSON

_DSC8369A_ppJosefina är utbildad vid Balettakademiens musikalartistutbildning i Göteborg. Hon har efter avslutad utbildning medverkat i ett flertal musikaler så som “Mozart” på Värmlandsoperan i Karlstad, “Trollkarlen från Oz” på Lisebergsteatern i Göteborg och Guys and Dolls på Östgötateatern. Hon gjorde rollen som Ado Annie i “Oklahoma” på Vasateatern i Stockholm och rollen som Frenchy i “Grease” i Göteborg. Ni har också sett henne i ett flertal krogshower runt om i landet, bla på Golden Hits/Wallmans nöjen i Stockholm, Cabaret Lorensberg i Göteborg och Golden Hits Goes Party på Cinderella. Josefina har medverkat i farser och revyer så som “Inte nu älskling”  på Stadsteatern i Halmstad och på Slagthuset i Malmö med komikern Thomas Pettersson. Ni har också sett henne i Milleniumrevyn i Skara och Nyårsbomben i Kalmar med folkkära Babsan. I Playtones Julshowen på Ronneby Brunn kunde du se henne och hon har även turnerat med Svenne/Lotta och Hepstars runt om i Sverige. Josefina har också spelat titelrollen Dorothy i musikalen “Trollkarlen från Oz” på Östgötateaterns scener. Josefina arbetar också som rörelsepedagog/musikpedagog på förskolor och Danscompaniet i Stockholm och ses också i Showföreläsningen “DISCOPAUS”.

LARS HÄGGLUND

_DSC8587_ppLars är utbildad på Performing Art School, i Göteborg. Lars började sin karriär vid 4-års ålder, då han medverkade i musikalen, ”Slaget om dungen”, i sin hemstad Sollefteå. Lars har varit rankad etta i Sverige i Lindy-Hopp, Boogie-woogie, Dubbel-bugg, under sina aktiva år som tävlingsdansare. Han har medverkat i musikalerna  ”Jesus Christ Superstar”, ”Tolvskillingsoperan”, ”A Chours Line”. Han har jobbat som artist på Wallmans salonger, Men´s Club, Golden Hits, medverkat på invigningen av friidrotts VM på Ullevi, Rix FM festival samt i Melodifestivalens huskör där han varit med 08 – 11, där han även var körchef. Han har även koreograferat för Wallmans nöjen och Sunwing. Lars jobbar även som demosångare, låtskrivare.

ANNA BOQVIST

_DSC8357_ppAnna är utbildad musikalartist vid Balettakademien i Göteborg. Hon har medverkat i ett flertal musikaler och större shower, t.ex Grease, Saturday Night Fever, Björn Skifs och Lena Philipsson på Cirkus. Som dansare och körsångerska har hon turnerat med bl.a. Måns Zelmerlöw, Carola och Ace of Base på världsturné. Anna har varit flitigt anlitad i Melodifestivalsammanhang och har varit en av sångarna i Melodifestivalens huskör under 6 års tid. I Eurovision Song Contest har hon medverkat som kör och dans bakom länderna Grekland, Azerbajdzjan och Ryssland. Senast sågs Anna sjunga och dansa med Anders Berglunds orkester i produktionen Stjärnklart.

ERIK HØIBY

ErikErik är utbildad vid Bårdar i Norge samt på Balettakademiens musikalartistutbildning i Göteborg. Erik har medverkat i musikaler såsom, Jesus Christ Superstar (Jakob den yngre), Crazy for You, Sunset Boulevard, Guys and Dolls, Bullets over Broadway, Jesus Christ Superstar in Concert (Herodes), Priscilla Queen of the Desert (Adam), hösten 2018 Singing In the Rain (Don Lockwood). Erik har en duo ”The Lovers of Valdaro”, som vunnit Stockholm P4 Nästa 2018 med låten Lost Forever. Erik var med i ESC 2018 och tävlade med gruppen DoReDos för Moldavien.

SARA LARSSON

SaraSara kommer ursprungligen från Ystad. Hon startade sin sångkarriär som showartist på 2entertain/Fritidsresor där det blev en säsong på Mallorca och en på Cypern. Därefter blev hon nya tillskottet i schlageraktuella Caracola. Sara flyttade efter sina år utomlands till Stockholm när hon fick jobb på Wallmans Salonger på teatergatan. Året efter deltog hon under artistnamnet Sara Li i Melodifestivalen 2012 med låten Mirakel tillsammans med Björn Ranelid, de tog sig till finalen i Globen. Hon uppträdde efter det i tv-program som Allsång på Skansen, Sommarkrysset och Så ska det låta. Hon har arbetat som artist på Viking Line Cinderella och som sångerska på kryssningsbåten Color Magic i Norge. och sedan 2015 har hon varit artist i Wallmans On Tour. I Eurovision 2018 kunde hon ses i tv-rutan som kör och dansare bakom Moldaviens bidrag och gruppen DoreDos. Sara är just nu aktuell med sin egenskrivna singel “Sing it Out”.