top of page
1080x485px_medlemmar.jpg

Medlemmar

Martin-rund-bild-644x647.jpg

MARTIN KAGEMARK

Martin är utbildad på Balettakademiens musikalartistlinje i Göteborg. Han har medverkat i ett flertal musikaler runt om i Sverige som West Side Story (Nibbles, us Tony), Elisabeth (Prins Rudolf), samt i Mozart (Schikaneder), 42nd Street, Evita och GG.

Han har även medverkat i Jekyll and Hyde (Simon Stride), Jesus Christ Superstar (Simon Seloten), Miss Saigon (us John),  Livet är en schlager (us Candy Darling), Phantom Of the Opera (Reyer) och konsertversionerna av Evita (Magaldi) och Jesus Christ Superstar (Simon Seloten) på Göta Lejon.

Vi kan också höra Martin på skivan Bamses Dunderhits. Mellan 2003-2010 var han en av medlemmarna i Melodifestivalens huskör där han medverkade i över 110 bidrag. I Esc har han körat bakom FAME i Riga -03, Lena PH i Istanbul -04, Carola i Aten -06, Charlotte Perrelli i Belgrad -08, Anna Bergendahl i Oslo -10 samt för Georgien -13. Senast som kör bakom Jon Henrik Fjällgren i finalen av Mello -19. Engageras även som sångsolist i diverse showsammanhang.

Fina-rund-bild-644x646.jpg

JOSEFINA OHLSSON
 
Josefina är utbildad vid Balettakademiens musikalartistutbildning i Göteborg. Hon har därefter medverkat i ett flertal musikaler som Mozart, Guys and Dolls, Oklahoma (Ado Annie), Grease (Frenchy) och Trollkarlen från Oz där hon hade titelrollen Dorothy.

Ni har också sett henne i ett flertal krogshower runt om i landet, bland annat på Golden Hits/Wallmans nöjen i Stockholm, Cabaret Lorensberg i Göteborg och Golden Hits Goes Party på Cinderella.

Josefina har även medverkat i Inte nu älskling på Stadsteatern i Halmstad och på Slagthuset i Malmö med komikern Thomas Pettersson, samt i Milleniumrevyn i Skara och Nyårsbomben i Kalmar med folkkära Babsan. Hon deltog i julshowen Playtones på Ronneby Brunn och hon har även turnerat med Svenne/Lotta och Hepstars runt om i Sverige. 

Erik-runda-bild-644x645.jpg

ERIK HØIBY
 
Erik är utbildad vid Bårdar i Norge samt på Balettakademiens musikalartistutbildning i Göteborg.

Han har medverkat i musikaler som Jesus Christ Superstar (Jakob den yngre), Crazy for You, Sunset Boulevard, Guys and Dolls, Priscilla Queen of the Desert (Adam), Bullets over Broadway, konsertversionen av Jesus Christ Superstar (Herodes) och Evita på Göta Lejon. Hösten 2018 gjorde han huvudrollen Don Lockwood i Singing In the Rain på Kristianstads teater.

År 2018 var Erik med i Esc och tävlade med gruppen DoReDoS för Moldavien. Han har duon The Lovers of Valdaro, som vann Stockholm P4 Nästa 2018 med låten Lost Forever. I och med vinsten fick de äran att delta i 2019 års upplaga av Melodifestivalen där de gjorde ett fantastiskt framträdande med låten Somebody Wants.

Han jobbar även under artistnamnet J.A.E.

Sara-runda-bilden-644x650.jpg

SARA LAUINGER

Sara kommer ursprungligen från Ystad. Sångkarriären startade som showartist på 2entertain/Fritidsresor med en säsong på Mallorca och en på Cypern. Därefter blev hon nya tillskottet i schlageraktuella Caracola, följt av jobb på Wallmans Salonger i Stockholm.

År 2012 med artistnamnet Sara Li, tog hon sig till finalen i Melodifestivalen med låten Mirakel tillsammans med Björn Ranelid. Därefter har hon uppträtt i bland annat Allsång på Skansen, Sommarkrysset och Så ska det låta. Hon har även arbetat som artist på Viking Line Cinderella och som sångerska på kryssningsbåten Color Magic i Norge.

Från 2015 till 2018 var hon artist under Wallmans On Tour. I Esc -18 kunde hon ses i tv-rutan som kör och dansare bakom Moldaviens bidrag och gruppen DoReDoS samt Azerbajdzjans bidrag 2019.

Lars-6.jpg

LARS HÄGGLUND

Lars är utbildad på Performing Art School i Göteborg, dock började karriären tidigare än så. Närmare bestämt vid fyra års ålder då han medverkade i musikalen Slaget om dungen i sin hemstad Sollefteå.

Lars har tidigare varit tävlingsdansare i Sverige, där han låg rankad etta i lindy-hopp, boogie-woogie och dubbel-bugg. Förutom medverkandet i musikalen Slaget om dungen vid ung ålder, har han även varit med i Jesus Christ Superstar, Tolvskillingsoperan och A Chours Line.

Utöver musikaler och dans har han också arbetat som artist på Men´s Club, Golden Hits och Wallmans salonger där han också var koreograf. Från år 2008 till 2011 var han en av medlemmarna i Melodifestivalens huskör, där han även var körchef. Han har medverkat på invigningen av friidrotts VM på Ullevi och flera Rix FM festivaler under de se
naste åren.

Som låtskrivare har han skrivit musik åt bland annat Sara Varga och Charlotte Perrelli. Han har även skrivit och producerat musiken till Mats Arehns film, Bäst före. Senast såg ni Lars som kör och gitarrist på Björn Skifs turné.

bottom of page